Företaget

El & Tele i Nerike grundades 2006, förtaget har växt med våra kunder genom åren, företagsledning tillsammans med anställd personal tillgodoser era behov gällande elinstallationer, vi håller oss alltid ajour i den senaste teknologin och vet vad ni som konsumenter är intresserade av. El & Tele i Nerike har idag ett stort kontaktnät och kundunderlag samt ett bra samarbete med elleverantörer. Kundkretsen består av såväl privatpersoner som företag. Företaget innehar auktorisation för elinstallationer, godkänd för F-skatt, och entreprenadförsäkring.

Kreativitet och omtanke

Vi på El & Tele i Nerike känner stort ansvar för våra kunder och försöker alltid sträva efter att vara en av de mest innovativa installatörerna i Närke. Hos oss hamnar Ni som kund alltid i första rum med full fokus på just er och era önskemål, det är viktigt att Ni som kund känner Er trygg och vi strävar målmedvetet efter att ha noll klagomål från våra uppdragsgivare. Efter många år i branschen har vi mycket erfarenhet och bred kompetens av alla typer av elinstallationer med tillhörande kringarbeten.

Vi utför ny, om och tillbyggnationer, fastighetsservice, nyinstallationer, tele och data mm, vi åtar oss även underhållsuppdrag av förebyggande och avhjälpande art och är certifierade på fibersvetsning och intelligenta hem.

Det är viktigt för oss att kunna bedriva ett effektivt och strukturerat miljöarbete så vi arbetar efter ISO 14001 och 9001 och är miljödiplomerade av Örebro kommun. För att kunna erbjuda våra kunder den bästa och senaste tekniken får våra anställda fortlöpande gå branschutbildningar.

Vår styrka är vårt kunnande och mångåriga erfarenhet, snabb service och kreativa förslag, samtidigt som hög kvalitet med omtanke, i alla våra arbeten ingår kontroll av eget arbete samt avprovning av elsystem i enlighet med SS-EN 436 40 00 utgåva 2 del 61.

Med serviceavtal samt avtal om eldriftsansvar ger vi kunden en bekymmersfri och kostnadseffektiv drift av elanläggningar. Vi tar ansvar för att elanläggningen är säker för person, djur och egendom.

Vill du som kund känna dig trygg med din elinstallatör är du välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig på bästa sätt.

Alla våra bilar är utrustade med elektronisk körjournal från Ringup-Mobilect och all personal har legitimation från ID06.